Hundkurser & Föreläsningar

HUNDKURSER & FÖRELÄSNINGAR

- Alla raser, storlekar och åldrar är välkomna på våra kurser!

Vad innebär det att gå kurs hos oss -  Hur tränar vi?You & Your Dog hälsar dig och din hund välkommen samt uppmuntrar alla familjemedlemmar att delta i valp- och vardagslydnadskurser - så alla i familjen har samma möjlighet att lära sig träna hunden, dock för att hunden också ska kunna känna lugnet och ha möjlighet att utveckas på bäst möjliga vis på kurserna rekommenderar vi max 2 deltagare från varje familj.


Vi har fokus på positiva metoder och samspelet mellan dig och din hund.  Vi tränar i små grupper, och hjälper dig genom en rolig träning att lyckas med din fyrbenta vän.


Valpkurs

Träning av valpen bör påbörjas så snart din nya valp kommer hem. Äga en "lurviga vän" är ett stort ansvar, och det kan verka överväldigande ibland. You & Your Dog erbjuder valpkurser i Helsingborg och Lund, där du får lära dig att forma din valps karaktär, vanor och beteende genom positiva metoder. Läs mer...


Vardagslydnad

Positiv vardags lydnadskurserna är för dig som önskar förbättra kontakten och samarbetet inklusive få en välfungerande, glad och trygg hund i vardagen. Vardagslydnadskurserna finns i 3 olika svårhetsgrader: 1, 2 & 3.


På vardagslydnad 2 och 3 tränar vi också nära vatten och i skogen, detta för att öka störningsgraden samtidig med att vi ökar krav till båda hund och förare. För att få en bra vardagslydnad och ett trevligt samarbete mellan dig och din hund, rekommenderar vi att du går minst 2 vardagslydnadskurser under den tid du har hunden. Läs mer...


Special kurser

För dig som vil mer eller önskar aktivera hunden och ha roligt tillsammans har vi specialkurser - olika varianter av Nose Work, kantarellsök, spår, Scent Detection m.m. . På listan till vänster hittar våra vanliga kurser, klicka på den kurs som du vill veta mer om och läs mer. Specialkurser som Nose Work och Scent Detection har deras egna websidor.


Hundläger samt hel - och halvdagskurser

Hundläger i en hel vecka, flera dagar eller halvdagar, vilket som passar dig och din hund bäst. Vi har läger för båda barn och vuxna - var uppmärksam på att här ar det bra att boka i bra tid för att vara säker på en garanterad plats.Läs merHundkurser & Föreläsningar -  har du frågor eller funderingar, tveka inte att ta kontakt med oss!

Tänk på : Mycket päls - varm på sommaren...  

Fråga:

Kan hundar smila?

Tänk på: mindre  päls - kall på vintern...

Utfodring  av hundar med rå föda. Läs om BARF och  färskfoder.

Aktivering

&

Stresshantering

Professionelle klicker Kurser. Lär dig allt om träning med klicker.

Är du, din skola eller arbetsplats intresserad i en föreläsning eller kurs? - välkommen att kontakta oss.